Blue Side

Internetkinderen. Casual gamers. Festivalfilosofen.

In games zijn veelal twee zijdes aanwezig; de blauwe zijde waar jij en je teamgenoten deel van uitmaken, en een rode zijde waar de te overwinnen vijanden toe behoren. Dat is de kern van Blue Side; wij staan altijd aan jouw kant.

Zelfbenoemde jonge honden, ondanks dat de 30 rap nadert. Opgegroeid met het internet als goede vriend, in de tijd van de piepende 56k verbindingen, met boze moeders tot gevolg. Uren vervlogen al gamend of genietend van welverdiende biertjes op zomerse festivals. Met diepgaande, filosofische gesprekken tot gevolg. Eensgezindheid was de conclusie. Dat moest zich ook zakelijk uiten. En zo geschiedde.

Line-up

 • Bas Muller
 • Marlon Peeters
 • Thomas Vink
 • Bas Muller

  Bas Muller

  De generalist van het gezelschap. Nuancerend van aard met een snufje koppigheid. Altijd strevend naar overzicht in de chaos, zonder de echte creatievelingen te remmen. Door teamsport groot geworden in principes die hij vandaag de dag nog altijd hanteert; hardwerkend en opofferingsgezind. All-round marketeer en internetverkenner.

 • Marlon Peeters

  Marlon Peeters

  Gedreven door een behoefte om overal zijn eigen weg in te vinden, laat hij zich nooit afschrikken door een uitdaging. Als een echte rasoptimist vindt hij uit iedere penibele situatie een uitweg, veelal met behulp van de nodige technische hoogstandjes. Een onverschrokken criticaster, zowel van zichzelf als van anderen, met de benodigde subtiliteit om gehoord te worden. All-round developer en good guy.

 • Thomas Vink

  Thomas Vink

  De motor die Blue Side drijft. Ervaren webdesigner met een hart van goud en de gamevaardigheden om dat te matchen. Met zijn arsenaal aan vaardigheden heeft hij jaren als zelfstandig ondernemer zijn brood verdiend, totdat de tijd rijp was om zijn krachten in te zetten voor Blue Side. Luisterbereid en gedreven door zijn eigen inzicht.

Hijmans van den Berghlaan 74
3571 PC Utrecht
KVK-nummer: 66174643
BTW-nummer: NL856427718B01
  info@blueside.nl