• Shops en platforms
 • Shops & platforms

  Verwacht je meer van je website dan alleen de presentatie van platte informatie? Of het nu het verkopen van producten betreft of het samenbrengen van je doelgroep op een cross channel platform, wij wijzen je de weg.

  Webshop

  Het kernwoord voor webshops is “eenvoudig”. Je shop moet zowel eenvoudig en direct begrijpelijk zijn voor je klanten (hoe minder drempels, hoe eerder de aankoop plaatsvindt) als voor jou en je team (hoe makkelijker de back-end werkt, hoe meer tijd je bespaart). We houden rekening met je wensen en specifieke doelstellingen, zonder de best practices uit het oog te verliezen. We gebruiken zoveel mogelijk breed beschikbare open-source technologie. Niet alleen om het jou gemakkelijk te maken, maar ook om je te verzekeren dat, wanneer je ons beu bent, je elders met je webshop terecht kunt.

  Webplatform

  Webplatforms zijn er in alle soorten en maten. Wij verstaan hier onder meer community-based, cross-channel platforms onder. Uitvoerige platforms waar een groep leden tegelijkertijd gebruikersspecifieke informatie kan afnemen, interactie kan hebben met de projectorganisatie of de andere leden. En dat alles op desktop, tablet en mobiel. Afhankelijk van je specifieke doelen, creƫren we samen met jou de geschikte oplossing.


Hijmans van den Berghlaan 74
3571 PC Utrecht
KVK-nummer: 66174643
BTW-nummer: NL856427718B01
  info@blueside.nl