Een nieuwe blik

op je data

De sturingsinformatie en inzichten voor jouw team of organisatie op één centraal dashboard, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Weet altijd hoe je ervoor staat en neem snellere, beter geinformeerde beslissingen om je organisatie verder te helpen.

Een nieuwe blik

op je data

De sturingsinformatie en inzichten voor jouw team of organisatie op één centraal dashboard, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Weet altijd hoe je ervoor staat en neem snellere, beter geinformeerde beslissingen om je organisatie verder te helpen.

Features

Neem datagedreven beslissingen


Gebruik de inzichten uit je data om betere en snellere beslissingen te nemen, en gebruik deze sturingsinformatie om je organisatie tot grotere hoogtes te stuwen. Krijg zicht op wat je met je beslissingen bereikt en weet waar er nog werk aan de winkel is.

Blijf op de hoogte


Monitor de resultaten en KPI’s die er voor jou toe doen en weet wanneer – en op welk vlak – je organisatie aandacht nodig heeft. Zo houd je altijd zicht op het bereiken van je doelen.

Alle neuzen dezelfde kant op


Gebruik aantrekkelijke datavisualisaties op een dashboard om je collega’s te informeren, zodat je samen op kunt trekken om uitdagingen te tackelen en de successen van het team te vieren.

Waar je wilt, wanneer je wilt


Onderweg in de trein, op kantoor achter je bureau of thuis aan de eettafel; raadpleeg je dashboards waar en wanneer het jou uitkomt. Op al je apparaten, zelfs op het grote scherm in je kantoor.

Al je data, waar die zich ook bevindt


Excelbestanden, cloud services of databases op je kantoor – waar (of waarin) je data zich ook bevindt, genereer waardevolle inzichten in de belangrijkste aspecten van jouw organisatie.

Hoe gaan we te werk?

Wij zorgen ervoor dat je precies het dashboard krijgt dat jij nodig hebt.

 • 1

  Informatiebehoefte

  We brengen in kaart welk doel het dashboard heeft, voor wie het bedoeld is en welke sturingsinformatie je nodig hebt.

 • 2

  Datainfrastructuur

  We inventariseren welke databronnen je hebt, leggen daarmee verbinding en brengen de benodigde data samen.
 • 3

  Ontwerp en visualisatie

  Op basis van de informatiebehoefte en je huisstijl maken we een dashboardontwerp.
 • 4

  Lancering dashboard

  We visualeren je data, zodat je met behulp van de grafieken en indicatoren de gewenste inzichten altijd en overal ter beschikking hebt.

Klaar om met jouw dashboard te starten?

Functionaliteit

Visualisatie op maat

Van simpele staafdiagrammen en op geolocatie gebaseerde kaarten, tot volledig op maat gemaakte grafieken; krijg de visualisaties die jouw data het beste inzichtelijk maken (in jouw huisstijl).

Snel inzicht

Iedere keer handmatig je data klaarzetten en werken in een trage tool behoren tot het verleden. Volledig automatische updates van je dashboard met de frequentie die past bij jouw situatie.

Meerdere bronnen

Waar - of waarin - je data zich ook bevindt, we brengen meerdere databronnen samen zodat je alle belangrijke informatie in één overzicht kunt inzien.

Cloud en mobiel

Onze oplossing draait volledig in de cloud en is daardoor vanaf alle apparaten te raadplegen. Zelfs als je even offline bent, kun je bij een eerder opgeslagen versie van je dashboard.

Drill down

Graaf dieper met de interactieve grafieken en indicatoren. Zie direct welke data er schuilgaat achter de onderdelen van je dashboard, breng aanvullende filters aan en begrijp de context.

Veilig

Dankzij uitvoerig gebruikersbeheer zijn je dashboards en data alleen zichtbaar en bereikbaar voor de juiste mensen. We slaan waar mogelijk alleen de resultaatdata op en presenteren je dashboard via een versleutelde verbinding.

Eerst zien, dan geloven?

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.

Oplossingen

Wij maken het dashboard dat past bij jouw behoefte.

Of je nu op zoek bent naar een managementoverview, de marketingresultaten van het afgelopen jaar, de KPI's van je salesproces of totaal iets anders, we creëren het dashboard dat past bij de informatiebehoefte van jouw team of organisatie.

Retail

De groeiende aanwezigheid van data opent een nieuwe wereld aan kansen voor de retail.

Sales

De euro's tellen, maar de salesmedewerkers bellen. Hoe effectief die belletjes zijn kom je maar op één manier te weten.

Klantenservice

De eindeloze missie van de klantenservice: zorgen dat klanten terug blijven komen naar je organisatie.

Niet gevonden wat je zocht?

We drinken graag een kop koffie met je om te horen wat je nodig hebt.