Een nieuw begin

Screenshots van een dashboard en een digital report.

Iets meer dan 3 jaar geleden (waar blijft de tijd…) zijn we gestart als drie zelfstandige professionals onder dezelfde blauwe vlag. Ieder met zijn eigen kwaliteiten en netwerk, allen opererend in het digitale vakgebied, in de hoop een sterk geheel te vormen en gezamenlijk mooie opdrachten te kunnen doen. Gaandeweg kwamen we er achter dat een waar collectief alleen kan worden gevormd door verder vooruit te kijken dan de eerstvolgende opdracht. Een gedeelde toekomst ontstaat tenslotte alleen uit een gedeeld toekomstperspectief. Begin 2019 volgde dan ook het startschot: Blue Side zette vol in op zelfontplooiing.

Het resultaat van dat alles willen we vandaag graag met jullie delen. Op de allereerste plaats omdat we er heel erg blij mee zijn, maar stiekem toch ook omdat we tot op heden in relatieve radiostilte hebben geopereerd. Dat is nu gelukkig voorbij. En dus, voor al die mensen die ons eerder zo geïnteresseerd vroegen: “Hoe is het nu met Blue Side, dan?”

Hier is het antwoord!

Blue Side: de strijd tegen de datachaos

Je kunt er niet meer aan ontkomen: de invloed van data is overal. Zowel in ons persoonlijke als zakelijke leven wordt het steeds gebruikelijker om data als taal te gebruiken om te verklaren waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Of zelfs om te voorspellen hoe de toekomst eruit zou kunnen zien.

Tegelijkertijd lijken veel mensen moeite te hebben om deze transitie naar datadialogen en datagedreven beslissingen te begrijpen en verwerken. Voor organisaties in het bijzonder is het nu de vraag hoe ook zij data kunnen inzetten om waarde te creëren en hun concurrentie voor te blijven. Als professional word je doodgegooid met de term big data. Maar het is al een uitdaging om überhaupt uit te vogelen waar je zou moeten beginnen als je eerst eens iets met je ‘gewone’ data wilt doen.

Dat is precies waar wij organisaties mee willen helpen. Wij pakken die handschoen voor je op en gaan samen met jou de strijd aan met deze datachaos.

Van datachaos naar gestructureerde, visuele informatie

Blue Side is er voor de organisaties en teams die inzien dat er een enorme potentie tot verbetering verscholen ligt in hun datagebruik en verslaglegging. Wij brengen het verborgen verhaal daarvan in beeld met onze dashboards en digitale rapportages, zodat jij in staat bent om sneller de juiste beslissingen te nemen, effectiever te rapporteren en overtuigend te communiceren.

Lijkt het jou interessant om een keer een kop koffie te drinken met ons? Of juist een keer een online of telefonische ontmoeting te organiseren om kennis te maken of bij te praten? Gaan we doen! En het mooiste is: je bent één druk op de knop verwijderd van het inplannen daarvan!

Maak nu een afspraak