Wij zijn Blue Side.


Het belang van je organisatie zou parallel moeten lopen aan het belang van je eindgebruikers. Alleen dan kun je blijvende waarde creëren, die nauw verbonden is aan de identiteit van je organisatie. Dat gaat op voor het leveren van producten en diensten aan je klanten, maar ook voor het leveren van systemen en programma’s aan je team.

Die filosofie vormt ons fundament. Wij kiezen altijd de kant van jou en je gebruikers: de Blue Side. We zijn avers van schreeuwerige marketing en onnodige softwareontwikkeling alleen omdat het kan. Het is niet langer een kwestie van je gebruikers en klanten in een richting duwen, maar een kwestie van waarde leveren omdat het simpelweg waardevol is dat te doen. Voor zowel je eindgebruikers als je eigen organisatie. Alleen dan kun je spreken van een authentieke organisatie.

We zijn zelfbenoemde jonge honden, ondanks dat we een voor een de 30 rap voorbijstreven. Als eerste generatie opgegroeid met het internet in de tijd van de piepende 56k verbindingen, met boze ouders tot gevolg. Uren vervlogen vroeger al gamend en struinend over het internet. De latere jaren voegden daar hard werken en, evenzogoed belangrijk, genieten van welverdiende biertjes op zomerse festivals aan toe. Met diepgaande, filosofische gesprekken tot gevolg. Eensgezindheid was de conclusie. Dat moest zich ook zakelijk uiten. En zo geschiedde.

Ons team

Bas Muller

Projectleider

De generalist van het gezelschap. Nuancerend van aard, met een snufje koppigheid. Altijd strevend naar overzicht in de chaos, zonder de echte creatievelingen te remmen. Gedreven door grootse ideeën, zonder de korte klap uit het oog te verliezen. All-round projectleider en internetverkenner.

Marlon Peeters

Full-stack developer

Gedreven door een behoefte om overal zijn eigen weg in te vinden, laat hij zich nooit afschrikken door een uitdaging. Als een echte rasoptimist vindt hij uit iedere penibele situatie een uitweg, veelal met behulp van de nodige technische hoogstandjes. Een onverschrokken criticaster, zowel van zichzelf als van anderen, met de benodigde subtiliteit om gehoord te worden. Breed geörienteerde developer en good guy.

Thomas Vink

Front-end developer

De motor die Blue Side drijft. Ervaren webdesigner met een hart van goud en de gamevaardigheden om dat te matchen. Met zijn arsenaal aan vaardigheden heeft hij jaren als zelfstandig ondernemer zijn brood verdiend, totdat de tijd rijp was om zijn krachten in te zetten voor Blue Side. Luisterbereid en gedreven door zijn eigen inzicht.

We hebben projecten gedaan voor


  • Adres

    Vermeerstraat 6
    6521 LW Nijmegen