Wij zijn Blue Side.

Veel van ons professionele bestaan is in een digitale stroomversnelling geraakt. De continue ontwikkeling van nieuwe en bestaande software en technieken biedt veel kansen voor je organisatie. Maar als je zelf niet helemaal thuis bent in deze digitale wereld, is het gemakkelijk om verdwaald te raken in je zoektocht naar digitale producten die je team of bedrijf echt verder helpen.

Wij geloven dat dat anders kan. De kunst: een team van digitale avonturiers inschakelen die je de weg wijzen. Bij het maken van de juiste keuzes en bij het creëren van mooie digitale producten. Producten die echt iets toevoegen aan jouw ervaring, én die van je collega’s, klanten en stakeholders. Zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent: je doelen bereiken.

Van een knap staaltje online overtuigingskracht in de vorm van je website tot op maat gemaakte webapplicaties, wij zijn je baken in de digitale chaos.

Onze line-up

Bas Muller
Projectleider
Marlon Peeters
Full-stack developer
Thomas Vink
Front-end developer

In juni van 2016 zag Blue Side het licht. Drie (toen nog jonge) heren met een passie voor het digitale en een hekel aan onoprechtheid. Samen gingen we op pad om te ontdekken wat we konden bijdragen aan bedrijven en organisaties. Objectief en onafhankelijk werken aan mooie producten, met vertrouwen in ons kunnen en de ambitie om vooral oog te houden voor wat er werkelijk toe doet: fijn werken, fijn leven.

Met één van onze spreekwoordelijke benen in de ontwikkelwereld en het andere in de marketing en design, zagen we van dichtbij hoe organisaties worstelden met het overwinnen van hun digitale uitdagingen. De wens om de ervaring van collega’s, klanten en andere stakeholders te verrijken met prettige, doeltreffende digitale producten bleek vaak onhaalbaar of onbetaalbaar.

Op dat moment wisten we het zeker: daar kan Blue Side bij helpen. En zo geschiedde.

We hebben projecten gedaan voor

Logo PDENH

Een kopje koffie drinken?

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van onze digitale producten voor jouw organisatie.