Digitaal adviesrapport

Ruil je uitvoerige, in Word opgemaakte verslag in voor een digitaal en interactief rapport.

Over het algemeen zijn onderzoeks- en adviesrapporten niet de meest tot de verbeelding sprekende communicatiemiddelen. Het is niet voor niks dat er gegrapt wordt over de hoeveelheid rapporten die er in de spreekwoordelijke lade belanden. Dat probleem ontstaat deels doordat de lezer van het rapport niet op de juiste manier geprikkeld wordt. De gekozen vorm sluit vaak niet aan bij de behoeften en verwachtingen van de lezer. Dat is natuurlijk hartstikke zonde, want hoe de inhoud gepresenteerd wordt is minstens net zo bepalend voor de beleving als wat die inhoud nou precies is.

Daar kunnen de wonderen van de digitale wereld bij helpen. Door je onderzoeks- of adviesrapport een modern, interactief jasje aan te meten, zorg je ervoor dat je informatie veel effectiever zijn doel bereikt. Met behulp van interactieve contentvormen als grafieken, indicatoren, video en animatie komt je verhaal veel meer tot leven. Je rapport wordt responsive ontworpen, en is daardoor op ieder beeldscherm te raadplegen. Bovendien ben je in staat het gebruik van je rapport diepgaand te analyseren, doordat je kunt meten welke pagina’s en onderdelen gelezen en gebruikt worden.

Het adviesrapport anno nu

Een moderne rapportagevorm voor het moderne onderzoeks- en adviesteam. Blue Side helpt je graag bij het realiseren van jouw digitale rapportage. Heb je interesse om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of plan direct een kennismaking in.