Samenwerkings­platformen

Een op SharePoint gebaseerde omgeving om in samen te werken.


Effectief online samenwerken is voor organisaties vaak een uitdaging.


Vaak begint het bij de vraag: waar kan ik al mijn informatie en documentatie kwijt? En hoe kan ik daarover op een gecentraliseerde manier communiceren? Voor vraagstukken uiteenlopend van de opzet van een intranet tot het creëren van een projectmanagementomgeving, werken wij graag met een op maat gemaakte SharePoint-omgeving.

Veel organisaties en teams hebben zeer specifieke wensen voor hun interne samenwerkingsplatforms. Maar weinig systemen kunnen daarin volledig voorzien. SharePoint is daarin echter anders. Het biedt veel vrijheid aan ontwikkelaars en beheerders om een inrichting neer te zetten die past bij de behoeftes van de gebruikers. Tegelijkertijd combineert het een uitgebreid spectrum aan functionaliteit in één applicatie, zonder dat je vanaf de grond af moet gaan ontwikkelen. Denk daarbij aan mogelijkheden tot documentbeheer, projectmanagement, klantdossierbeheer, ‘workflow’-automatisering en communicatie.

SharePoint


Doordat SharePoint flexibel inzetbaar is en een uitgebreid scala aan functionaliteit biedt, is er veel mogelijk. We zetten SharePoint voornamelijk in als organisatiebrede maatwerktool voor projectcommunicatie en -management, dossiermanagement en leadregistratie. 

Datavisualisatie


Ook voor SharePoint geldt dat op basis van de aanwezige data veel (sturings)informatie te verkrijgen is. We ontwikkelen daarvoor op maat gemaakte dashboards, die gevoed worden door de onderliggende informatie in SharePoint. 

Samenwerking

We creëren een online samenwerkingsomgeving specifiek voor jouw organisatie. 

SharePoint

Voor alles van intranetten tot projectmanagementomgevingen zetten we SharePoint in. 

In de cloud

Altijd en overal via het internet bereikbaar voor al je gebruikers.

Cases

Case: KPI-visualisatie op een dashboard

Case: KPI-visualisatie op een dashboard


  • Adres

    Vermeerstraat 6
    6521 LW Nijmegen