Webdevelopment

Website- en applicatie-ontwikkeling op maat.


Maatwerk is een veelal verkeerd gehanteerd begrip.

Iedereen wil dat zijn unieke wensen tot uitvoering worden gebracht, maar dat betekent niet dat alle vier de wielen van jouw wagen opnieuw dienen te worden uitgevonden. Wij gebruiken platforms en tools die breed beschikbaar zijn, en passen die aan voor zover dat nodig is. Heeft iemand anders al een goede oplossing voor jouw probleem? Wij zorgen dat die oplossing jou bereikt. En als je wielen dan toch unieke velgen moeten hebben, creëren we die alsnog voor je.

Zo ontwikkelen we onder meer goed vindbare websites . Een goed vindbare website draait niet alleen om zoekwoorden en content, maar juist ook om technische optimalisatie. Voldoen aan de steeds ontwikkelende, technische vereisten van zoekmachines is een grote uitdaging. Websites zijn het online manusje-van-alles. Ze zijn het visitekaartje van je organisatie, en moeten vanaf de eerste indruk stralen. Tegelijkertijd moeten ze informatief zijn, op een manier die recht doet aan de unieke identiteit van je organisatie. Er zijn ontelbare manieren om dat te bewerkstelligen, maar een van de eerste offers van de wens om een oogstrelende, unieke website te creëren, is de technische prestatie van diezelfde website. En dat terwijl die steeds zwaarder wordt getoetst door één van de belangrijkste bronnen van je online traffic: Google.

Daarnaast ontwikkelen we allerlei (web)applicaties, als blijkt dat maatwerk toch echt noodzakelijk is. We helpen je bepalen aan welke eisen je applicatie dient te voldoen, en werken dat plan van front-end tot back-end volledig uit volgens de moderne (web)standaarden.

Goed vindbare websites


We zorgen dat je een indrukwekkende website krijgt, die op zijn eigen manier recht doet aan de identiteit en doelen van je organisatie. Maar we doen dat zonder concessies op de technische vereisten die goede vindbaarheid faciliteren. Snelle, efficiënte programmatuur, goede sitestructuur en oog voor alle technische details.

Maatwerkontwikkeling


Sommige organisatiebehoeftes zijn niet zo eenvoudig te labelen. Voor maatwerkverzoeken bekijken we de behoefte van je organisatie en je gebruikers, om gezamenlijk tot het beste aanvalsplan te komen. We ontwikkelen waar nodig nieuwe functionaliteit of een nieuwe applicatie voor je organisatie.

SEO

Een website geoptimaliseerd op basis van de  vindbaarheidsnormen van vandaag. 

Maatwerk met mate

Ontwikkeling gebaseerd op onze ervaring met de reeds uitgevonden softwarewielen.

Van voor tot achter

Zowel front-end als back-end staan we ons mannetje. 

Cases


  • Adres

    Vermeerstraat 6
    6521 LW Nijmegen